Nuk është e vërtetë se Angela Merkel ka çfarëdo lidhje me Hitlerin!

Angela Merkel ka lindur me 17 Qershor 1954, 9 vite pasi ka vdekur Adolf Hitleri.

Lajmi është publikuar nga Kosova Today dhe është postuar në rrjetin social në

Burimi Facebook Screenshot 28/03/2022 21:56
Burimi Facebook Screenshot 28/03/2022 21:56

Rrjeti Social Facebook ka ZERO tolerance ndaj fotovo të H.. dhe Nazistëve!

Burimet : Angela Merkel– Wikipedia, Adolf Hitleri-Wikipedia

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *