Media Kosova Online shpërndanë FAKE NEWS duke u bazuar në fotografi të rreme dhe të dhëna të pasakta dhe të pabazuara për të paraqitur Serbinë si viktim me pasoja të mëdha në civilë.

Kosova Online shërbehet me fotografinë e bombardimit të Irakut për të “ilustruar bombardimet e Serbisë”, e gjithë kjo për të arritur “efektin” se bombardimet kanë qenë të “tmerrshme me pasoja të mëdha në civil”!

Burimi: INDEPENDENT

Nuk është e vërtetë se janë shënuar 2500 viktima të civilëve me rastin e bombardimeve të NATO-së. Human Rights Watch në raportin “CIVILIAN DEATHS IN THE NATO AIR CAMPAIGN” shënon jo më shumë se 522 viktima nga bombardimet, përfshirë dhe viktimatë shqiptare (si p.sh. bombardimi i Burgut të Dubraves).

Burimet: INDEPENDENT, Human Rights Watch

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *