Postimi: Kjo është 68 vjeçarja Kateryna Bilyk nga Ukraina, e armatosur për të mbrojtur vendlindjen e saj nga forcat ruse!, të publikuara nga Veriu.info dhe Express.mk është informacion i rremë.

Është fakt se gruaja në fotografi është Kateryna Bilyk një e moshuar ukrainase e cila kishte marrë armën për të treguar gatishmërinë kundër rebelëve rus në Ukrainë.

Gjithashtu është e vërtetë se në kohën kur ka ndodhur ngjarja gruaja i kishte 68 vjeç.

Por kjo fotografi është shkrepur që 7 vite saktësisht me datën 20 Janar 2015. Ngjarja risjellet si aktuale dhe mosha e zonjës nuk ndërron dhe me ç’rast konstatohet të jetë lajm i rremë.

Burimi: New York Post

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *