Nuk është e vërtetë se Moska i ka shpallë luftë Turqisë!

Lajmi i publikuar në WORLDNETPRESS dhe në 06 PRESS me titull “Moska “i shpall luftë” Turqisë/ Pasi i bllokoi kalimin luftanijeve ruse” dhe i postuar në 14 Faqe në rrjetin social Facebook është mashtrim për klikime – CLICKBAIT

Lajmi i publikuar në WORLDNETPRESS me titull “Moska “i shpall luftë” Turqisë/ Pasi i bllokoi kalimin luftanijeve ruse” është i postuar në 13 Faqe në rrjetin social Facebook

Burimi Facebook Screenshot 01/003/2022 18:20
Burimi Facebook Screenshot 01/003/2022 18:20
Burimi Facebook Screenshot 01/003/2022 18:20
Burimi Facebook Screenshot 01/003/2022 18:20
Burimi Facebook Screenshot 01/003/2022 18:20
Burimi Facebook Screenshot 01/003/2022 18:20
Burimi Facebook Screenshot 01/003/2022 18:20
Burimi Facebook Screenshot 01/003/2022 18:20
Burimi Facebook Screenshot 01/003/2022 18:20
Burimi Facebook Screenshot 01/003/2022 18:20
Burimi Facebook Screenshot 01/003/2022 18:20
Burimi Facebook Screenshot 01/003/2022 18:20

Lajmi i publikuar në06 PRESSme titull “Moska “i shpall luftë” Turqisë/ Pasi i bllokoi kalimin luftanijeve ruse” është i postuar në rrjetin social Facebook vetëm në faqen 06 PRESS

Burimi Facebook Screenshot 01/003/2022 18:20

IMPAKTI; 2 Media (FAKE), 14 Faqe, 216 Ndërveprime, 134 Pëlqime, 38 Komente, 44 Shpërndarje

AUDIENCA: 2,226,120

Burimi: Crowtangle

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *