E pabesueshme por e VËRTETË, kështu deklaron Ambasadori i Ukrainës në Gjermani, Andriy Melnyk!


Atë qe vlen për tu theksuar, titulli vë nen thonjëza deklaratën e Ambasadorit, duke i ikur me ketë rast stereotipit ku deklarimi bëhet TITULL!
Dhe më e rëndësishmja ka disa ore, dhe UKRAINA ende është duke qëndruar, duke demantuar me ketë raste qeveritarët gjermanë “Sipas vlerësimit tonë, ju, ukrainasit, mund të keni edhe disa orë. Nuk ka kurrfarë kuptimi që t’ju ndihmojë tash.”!#FactCheckerKS #iamafactchecker

Burimi ; ZDFtoday

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *