Lajmi “LAJMI FUNDIT/ Shefi i NATO-s jep lajmin e madh: “dorëzohet” më në fund Rusia” I publikuar nga ZENEWS1 me datën 16 Shkurt 2022 dhe NEWS308MEDIA me datën 16 dhe 22 Shkurt 2022 është mashtrim për klikim – CLICKBAIT.

ZENEWS1 dhe NEWS308MEDIA  kanë huazuar lajmin me titull “Shefi i NATO-s: Depërshkallëzim nënkupton tërheqje të trupave dhe pajisjeve” nga KLAN Kosova të publikuar me datën 15 Shkurt 2022, dhe e kanë publikuar të njëjtin lajm me titullin “LAJMI FUNDIT/ Shefi i NATO-s jep lajmin e madh: “dorëzohet” më në fund Rusia”.

Lajmi është se paku 24 ore i vjetër, qe donë të thotë se nuk është LAJMI I FUNDIT, ashtu si raportojn mediat e lartcekura, gjersa dhe pjesa tjetër e titullit është një rrenë për të mashtruar lexuesin për të klikuar.  Nuk është e vërtete se “shefi i NATO-se ka thënë se dorëzohet rusia”!  

Lajmi i publikuar në ZENEWS1 postohet në rrjetin social Facebook nga

Lajmi i publikuar në NEWS308MEDIA postohet në rrjetin social Facebook nga


IMPAKTI: 2 Media (FAKE), 11 FAQE & GRUPE, 1,543 Ndërveprime, 1,219 Pëlqime, 222 Komente, 102 Shpërndarje

AUDIENCA: 596,223

Burimi: KLAN Kosova, Crowtangle

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *