Lajmi i publikuar në MERGIMTARSHQIP dhe i shpërndarë në rrjetin social Facebook nga

Burimi Facebook Screenshot 20/02/2022 18:35
Burimi Facebook Screenshot 20/02/2022 18:35
Burimi Facebook Screenshot 20/02/2022 18:35
Burimi Facebook Screenshot 20/02/2022 18:35

Është FAKE NEWS në titull, përmbajtje dhe keqpërdor foton e deputetes Duda Balje.

Nuk ka asnjë “Grua 30 – 40 vjeçare me dy fëmijë e divorcuar e cila është duke kërkuar lidhje serioze”/ E gjitha kjo është një SHPIKJE (lexo RRENË) e një portali FAKE.

Rrena fillon nga titulli , ku fillimisht shkrun “jam një grua 30 vjeçare”, gjersa ne lajm shkruan “jam një grua 40 vjeçare”, duke vazhduar me keqpërdorimin fotos se deputetes Duda Balje!

IMPAKTI: 1 FAKE MEDIA, 3 Faqe, 2 Grupe, 79 Ndërveprime, 66 Pëlqime, 19 Komente, 2 Shpërndarje

Burimi; Duda Balje

AUDIENCA: 512,502

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *