Video me mbishkrimin “Del vendimi per hashim thacin nga gjykata hages 45 vjet burg” e shpërndarë në rrjetin social TikTok  është FAKE NEWS.

Ish presidentit Hashim Thaqit iu eshte konfirmuar aktakuza më 26 tetor 2020 dhe u bë publike më 5 nëntor 2020. Gjykimi ende nuk ka filluar dhe faza e procedurës gjyqësore është në procedurën paraprake.

IMPAKTI: 4,060 Ndërveprime, 3,006 Pëlqime, 787 komente, 267 Shpërndarje

AUDIENCA: 200 K

Burimi: Dhomat e Specializuara dhe Zyra e Prokurorit tё Specializuar tё Kosovёs

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *