Month: February 2022

FactChecking “Luftëtari ukrainas i njohur si ‘Fantazma e Kievit, emri i vërtetë është Samuyil Hyde” – FAKE NEWS Foto është e edituar, me fytyrën e komedianit Sam Hyde nga Massachusetts – SHBA. Ne foton origjinale është Piloti Seth Nehring në F-16 Fighting Falcon. Piloti Piloti Seth Nehring ka humbur jetën në Ukrainë me 16 Tutorë 2018, në kuadër të manovrave “Qielli i Pastër 2018”

Nuk është e vërtetë se në foto është FactChecking “Luftëtari ukrainas i njohur si ‘Fantazma e Kievit”, si dhe nuk…