Faqja “Mobile Shop Prishtina” e hapur me 27 dhjetor 2021 është faqe mashtruese. Target mashtrimi ka përdoruesit kosovar të rrjetit social Facebook duke publikuar ‘lojë shpërblyese’.

Mashtrimi fillon me fjalët “NA DËRGO MESAZH DHE FITO TELEFON FALAS! 💬Dhurojmë telefon falas për 40njerëzit të parë të cilët komentojnë “UNE” dhe na dërgojnë mesazh në faqen tonë.⭐🍀SASIA E LIMITUAR SHUMË, VETËM PËR 20 TË PARË 🍀⭐” ku një postim ka arritur mbi 400 pelqime dhe mbi 900 komente dhe mbi 1mijë e 400 shpërndarje.

Kjo faqe ka gjithësej dy postime dhe një audiencë mbi 1mijë pelqime dhe ndjekës.

FactCheckerKS iu benë thirrje për kujdes të shtuar ndaj mashtrimeve online në hapësirat e rrjeteve sociale.

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *