Një fotografi e një fëmije të vogël është duke u keqpërdorur nga faqja “Hatixhe r.a” me mbishkrimin: “Nëse jeni online shkruani një Amin, Zoti e shëroftë çdo pacient. Zoti ju Bekoft ata që shkruajnë Amin” e cila ka arritur një audiencë të madhe.

Postimi ka arritur 194 mijë pelqime, 392 mijë komente dhe mbi 10 mijë shpërndarje.

Faqet tjera që e kanë shpërndarë të njejtën fotografi janë:

Our Kosovo

Gazeta_Sot

FactCheckerKS iu bënë thirrje për kujdes të shtuar ndaj mashtrimeve të tilla të cilat kanë për qëllim rritjen e audiencës përmes fotografive si kjo në këtë rastë.

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *