Nuk është e vërtetë se nënkryetari i Komunës Flamur Fetahaj është në pushime me veturën zyrtare “07Z 01 02”, ashtu siç raporton Tv SYRI

May be an image of car and outdoors
Burimi Komuna E Gjakovës FOTO

Nuk është e vërtetë se Flamur Fetahaj është kthyer sot në mëngjes ashtu siç raporton Tv SYRI.

May be an image of 1 person and sky
Burimi Komuna e Gjakovës

Fakt është se nënkryetari i Komunës Flamur Fetahaj ka shkuar në pushime me veturën personale “07 511ED” dhe ende është në pushime.

Fakt është nënkryetari i Komunës Flamur Fetahaj ka qen në Shëngjin me veturën zyrtaren “07Z 01 02” në vizitë zyrtare në qershor të këtij viti.

No photo description available.
Burimi Komuna e Gjakovës

Burimi; Komuna e Gjakovës, Komuna e Gjakovës, Komuna E Gjakovës

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *