KUJDES “Unë dhurova 7000 € për 200 njerëzit e parë që e morën me saktësi ‘NUMRIN’ në figurë” është mashtrim!

Nuk është e vërtet se Rita Ora ka organizuar ketë loje, apo do dhuron shumen e parave që pretendohet.

E gjitha është një mashtrim!

Ky mashtrim është postuar ne rrjetin social Facebook  nga faqja FAKE 𝓡𝓲𝓽𝓪 𝓸𝓻𝓪 𝓵𝓲𝓿𝓮 21

Burimi Facebook Screenshot 12/08/2021 23:47

Faqja është krijur me sot me 12 Gusht 2021 pr 8 oresh dhe ka dy postime.

Postimi mashtrues ka marr 213 shpërndarje, 594 komente dhe 107 Pelqime!

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *