Nuk është e vërtetë se nëse ju qëlloni emrin e bimës ne foto do shpërbleheni me 500 euro.

Qëllimi i këtij lajmi mashtrues qe te ju te klikoni për të “qëlluar dhe shpërblyer”, por nuk ka “hapësirë” qe ju të shkruani “përgjigjen e saktë”.

Pyetja nuk kanë qen aspak e vështire duke e bërë më tunduese “pjesëmarrjen”!

Lexuesit e lajmit ne rrjetin social Facebook kanë komentuar ne postim duke tentuar kështu te jen pjesë e “shpërblimit” por ne te vërtet kanë qen pjesë e mashtrimit.

Lajmi është publikuar nga “media fake” KONAKU SHQIPTAR dhe është postuar 3 herë në rrjetin social Facebook;

Burimi; Facebook Screenshot 04/08/2021 21:30
Burimi; Facebook Screenshot 04/08/2021 21:30
Burimi; Facebook Screenshot 04/08/2021 21:30

IMPAKTI: 1 MEDIA, 3 POSTIME, 434 NDËRVEPRIME, 290 KOMENTE

AUDIENCA: 257,638

Me  1 Qershor 2021 ky lajm mashtrues u publikua pa ndonjë impakt në “median fake” ZYRTARE PRESS dhe u postuar në  rrjetin social Faecbook me 1 Qershor 2021 në  Gazeta Trend.

I njëjti lajm është publikuar dhe me 3 Qershor 2021 nga “media fake” GAZETA PUBLICITETI dhe eshte postuar ne 6 faqe te ndryshme në rrjetin social Facebook në ; Porshi Online, Gazeta FAKTI, Service Lajme, Gazeta Online, Gazeta 7, Gazeta Shqip

Burimi; GAZETA PUBLICITETI Desktop Screenshot CT-Tool 04/08/2021 21:30

IMPAKTI : 1 MEDIA, 6 POSTIME, 1 138 NDËRVEPRIME , 800 KOMENTE

AUDIENCA : 355,023

Lajmi mashtrues është publikuar dhe me 4 Qershor 2021 nga “media fake” TODAYNEWS72HR dhe është postuar ne 5 faqe të ndryshme në rrjetin social Facebook në; Revista.al, Miku yt, Miku yt, Albanian Sport Estrada Kosovare dhe Albanian Gifts.

Burimi; TODAYNEWS72HR Desktop Screenshot CT-Tool 04/08/2021 21:30

IMPAKTI : 1 MEDIA, 5 POSTIME, 206  NDËRVEPRIME , 160 KOMENTE

AUDIENCA : 172,617

Lajmi mashtrues nga qeshor gjer me 4 Gusht 2021 ka pasur këtë

IMPAKTI : 4 MEDIA, 15 POSTIME, 1 778  NDËRVEPRIME , 1 250  KOMENTE

AUDIENCA : 785 278

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *