Nuk është e vërtetë se në lajmi informoheni për mundësin “e provuarit në treshe me motrat”.

Lajmi keqpërdor foton e publikuar ne BADCHIX duke ilustruar lajmin “Ja Mo,trat Ua Ofrojn Këtë Mu,ndesi”

Burimi BADCHIX Desktop Screenshot 02/08/2021 23:30

Në lajm mund të lexoni

“Se keni provuar në treshe ? Ditet e fundit ne rrjetet sociale po qarkullon nje kerkes nga d te cilat kerkojn nje cmim /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

per te dhuruar kenaqesi, ata thone se se kan problem se ku duhet te takohen mjafton te jet shqiptare.. Cmimi per njerren eshte 60euro ndersa per te dyja/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet”

Nga lexuesi kërkohet të shikoi “marketing” për të “lexuar lajmin”.

Lajmi i rremë është publikuar në “median fake” TRUENEWSQ dhe është postuar në rrjetin social Facebook nga;

Burimi Facebook Screenshot 02/08/2021 23:30
Burimi Facebook Screenshot 02/08/2021 23:30
Burimi Facebook Screenshot 02/08/2021 23:30

Burimi; BADCHIX

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *