Nuk është e vërtet se Donika Gërvalla ka dhënë dorëheqje.

Titulli i lajmit është mashtrim për te klikuar – CLICKBAIT, e vërteta është se mediat kanë raportuar;

Demokracia.com nga burime të afërta me Qeverinë Kurti II ka mësuar se largimi i kryediplomates Gërvalla-Schwarz nga MPJ do të ndodhë pas fillimit të lëvizjeve brenda Qeverisë dhe shpalljes së disa kandidaturave për kryetarë komunash nga Lëvizja Vetëvendosje.

Gjersa ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD), Donika Gërvalla, ka mohuar të jetë shkarkuar apo të ketë kërkuar nga kryeministri Albin Kurti ta lirojë nga detyra e ministres.

Lajmin me titullin mashtrues e kanë publikuar “mediat fake” AMOOOR dhe Jeta-Online, dhe është postuar në rrjetin social Facebook nga;

Burimi Facebook Screenshot 01/08/2021 22:10
Burimi Facebook Screenshot 01/08/2021 22:10
Burimi Facebook Screenshot 01/08/2021 22:10
Burimi Facebook Screenshot 01/08/2021 22:10
Burimi Facebook Screenshot 01/08/2021 22:10
Burimi Facebook Screenshot 01/08/2021 22:10

IMPAKTI: 2 MEDIA FAKE, 6 POSTIME, 70 NDERVEPRIME

AUDIENCA: 504 204

Burimet; Demokracia , DTV, SyriVisionTv, Pa rrotla, Gazeta express, Kallxo.com

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *