Nuk është e vërtet se Kryeministrit shqiptare Edi Rames i është bllokuar hyrja në Kosovë.

Titulli i lajmës është mashtrim për të klikuar lajmin e plotë – CLICBAIT.

Pasi të klikoni ju do lexoni se

“Analisti dhe profesori nga Amerika, Binak Maxharraj, përmes një shkrimi ka gòditur Edi Ramën, pas marrëveshjes të quajtur Ballkani i Hapur, për lëvizjen e lirë të mallrave”

Mashtrimi vazhdon dhe me tutje ku ju kërkohet

“KLÍIKO VIDEON POSHTE PER TE SHIKUAR REAGIMIN E RAMES”

E vërteta është se e gjitha është një mashtrim për te “klikuar” sepse nuk ka BLLOKIM rrjedhimisht nuk ka dhe REAGIM.

Opinioni i Binak Maxharraj është publikuar në median Bota Sot me titull “Lajm i rëndë për Edi Ramën: Kërkohet t’i ndalohet hyrja në Kosovë” , dhe u ri publikuar në “median fake” Bomb News me titullin mashtrues ”E PAPRÍTUR” Lajm i rèndë për Edi Ramën: I bllòkohet hyrja në Kosovë (VIDEO)” dhe eshte postuar në rrjetin social Facebook nga:

Burimi Facebook Screenshot 31/07/2021 11:30
Burimi Facebook Screenshot 31/07/2021 11:30
Burimi Facebook Screenshot 31/07/2021 11:30
Burimi Facebook Screenshot 31/07/2021 11:30
Burimi Facebook Screenshot 31/07/2021 11:30
Burimi Facebook Screenshot 31/07/2021 11:30
Burimi Facebook Screenshot 31/07/2021 11:30
Burimi Facebook Screenshot 31/07/2021 11:30
Burimi Facebook Screenshot 31/07/2021 11:30
Burimi Facebook Screenshot 31/07/2021 11:30
Burimi Facebook Screenshot 31/07/2021 11:30

IMPAKTI: 1 MEDIA FAKE, 11 POSTIME, 263 NDËRVEPRIME, 25 SHPËRNDARJE

AUDIENCA: 247,514

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *