Twetti i Snapchat i cili është duke qarkulluar në rrjetin Social Snapchat nuk është i vërtet.

Snapchat Spport përmes një postimi në mëngjesin e sotëm,30 Shtator 2021, përmes rrjetit social twitter ka njoftuar se “problemi” është zgjidhur dhe

“Nëse ende keni probleme. Ju lutem manualisht përditësoni aplikacionin tuaj në App Store”

No description available.
Burimi Twitter Screenshot 30/07/2021 23:30

Problem ne Snapchat janë paraqitur gjate ditës se djeshme kur disa nga shfrytëzuesit nuk arrinin te

  • Dërgonin Snap 67%
  • Verifikonin numrin e telefonit 20%
  • Pranonin Snap 13%

Burimet; Snapchat Support, Downdetector, The Verge, The Sun

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *