Foto e kancelares Merkel keqpërdoret për të ilustruar lajmin e vdekje se Herlind Kasner nenës së saj .

E vërtet se Herlind Kasner, nëna e Agela Merkelr ,ka vdekur në moshën 90 vjeçare, por jo SOT. Znj. Kasner ka ndërruar jetë me 6 Prill 2019.

Lajmi i rremë është publikuar nga “media fake” GAZETASHQIPE dhe postuar në dy faqe në rrjetin social Facebook:

Burimi Facebook Screenshot 27/07/2021 23:30
Burimi Facebook Screenshot 27/07/2021 23:30

IMPAKTI 1 MEDIA (FAKE) , 2 POSTIME (FAQE) NDËRVEPRIME 156

AUDIENCA : 248 498

Burimete: DW, sueddeutsche, Indeksonline

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *