Lajmi “RAST TRONDlTES ! AKSlDENTOHET Adriatik KeImendi !! Ne gjendje te rende ….(+FOTO)” i publikuar nga news96post është lajm i rremë.

Nuk është e vërtetë se është aksidentuar gazetari Adriatik Kelmendi dhe se është në gjendje të rëndë!

Është e vërtetë se Kelmendi është aksidentuar me datën 4 Qeshor por që fatmirësisht ka kaluar pa asnjë gërvishje.

Burim: Adriatik Kelmendi (profili zyrtar Facebook)

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *