Nuk është e vërtet se Albin Kurti është fotografuar me Endrit Thaqin – birin e Hashim Thaqit-Ish Presidentit të Republikës së Kosovës.

Foto e cila ilustruar lajmin e rremë, është foto e edituar!

Foto e edituar nga FAKE MEDIA

Foto ku shihet Albin Kurti – Kryeministrit së bashku me Liburn Aliut -Kryetarin e Kuvendit  është realizuar gjate vizitës me 26 Dhjetor 2021 në Peje.

Burimi Reporteri

Gjersa foto e Endrit Thaqit

Është foto e cila mediat ilustrojnë lajmet e ndryshëm te ndërlidhur me jetën dhe aktivitetin e djalit të Ish-Presidentit.

Ne foto shihet se pan Albin Kurti është një person tjetër e JO Endrit Thaqi

Burimi Gazeta Projekti

Lajmi është publikuar nga “MEDIAT” NEWS33MEDIA dhe NEWSTYPE, gjersa është postuar në rrjetin social Facebook nga faqet;

Burimi Facebook Screenshot 23/07/2021 13:45
Burimi Facebook Screenshot 23/07/2021 13:45
Burimi Facebook Screenshot 23/07/2021 13:45
Burimi Facebook Screenshot 23/07/2021 13:45
Burimi Facebook Screenshot 23/07/2021 13:45

IMPAKTI: 2 MEDIA FAKE, 7 POSTIME (FAQE), 126 NDËRVEPRIME, 4 SHPËRNDARJE

AUDIENCA: 501 481

Burimet; Insajderi.com, Infokus, Telegrafi, Periskopi, Reporteri, Gazeta Projekti

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *