Nuk asnjë lajme të madh, është një titull mashtrues për te shtyrë lexuesin të klikoj!

Ajo çka mund të lexoni është:

““Njohja e pavarësisë së Kosovës nga Greqia do të ishte provë që është e gatshme të luajë një rol kryesor rajonal në Ballkan”, ka thënë kryeministri Albin Kurti në një intervistë për gazetën greke “To Vima”.”

Lajmi është publikuar nga “MEDIA” A-PRESS.INFO dhe postuar në rrjetin social Facebook nga Faqet

Burimi Facebook Screenshot 21/07/2021 11:30
Burimi Facebook Screenshot 21/07/2021 11:30
Burimi Facebook Screenshot 21/07/2021 11:30

IMPAKTI: 1 MEDIA, 3 POSTIME, 3 NDËRVEPRIME

AUDIENCA: 125,081

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *