Lajmi është ber për të mashtruar lexuesin për të klikuar lajmin – CLICKBAIT.

Lajmi i publikuar është huazuar nga raportimet e mediave, me 12 Maj 2021,  lidhur me deklarimi e Hysen Berishes dhënë në Kanal 10:

Ku për Donika Gervallen deklaron;

’Do të ishte tmerr nëse do të ishte ndihmëse për grumbullimin e provave kundër UÇK’së për gjykatën serbe. Me trashëgu atë frymë, duke e ditë vajza e kujt është dhe me pasë këtë mllef, nuk është fare korrekte. Sikurse që ishte paraqitja e saj në KS të OKB’së’’

Lajmi është publikuar me 13 Maj 2021 nga “Media” NEWS71POST , me 14 Maj 2021 nga ONLINESPANA dhe është postuar në rrjetin social Facebook gjatë muajve Maj- Qershor nga:

Burimi Facebook Screenshot 19/07/2021 23:30
Burimi Facebook Screenshot 19/07/2021 23:30
Burimi Facebook Screenshot 19/07/2021 23:30
Burimi Facebook Screenshot 19/07/2021 23:30
Burimi Facebook Screenshot 19/07/2021 23:30
Burimi Facebook Screenshot 19/07/2021 23:30
Burimi Facebook Screenshot 19/07/2021 23:30
Burimi Facebook Screenshot 19/07/2021 23:30
Burimi Facebook Screenshot 19/07/2021 23:30

Me 11 Qershor 2021 publikohet nga “Media” A-PRESS dhe postohet në rrjetin social Facebook nga ;

Burimi Facebook Screenshot 19/07/2021 23:30
Burimi Facebook Screenshot 19/07/2021 23:30
Burimi Facebook Screenshot 19/07/2021 23:30
Burimi Facebook Screenshot 19/07/2021 23:30

Dhe me 18 Korrik 2021 publikohet nga “Media” NEWS24FREE dhe postohet në rrjetin social Facebook me 18 Korrik 2021 nga ;

Burimi Facebook Screenshot 19/07/2021 23:30
Burimi Facebook Screenshot 19/07/2021 23:30
Burimi Facebook Screenshot 19/07/2021 23:30
Burimi Facebook Screenshot 19/07/2021 23:30

IMPAKTI: 4 MEDIA ( FAKE), 17 POSTIME, 29 SHPËRNDARJE, 392 NDËRVEPRIME

AUDIENCA: 580 478

Burimet; Gazeta Metro, Periskopi

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *