Nuk është e vërtetë se:

-ky lajm është aktual

-nëna është shqiptare

Nuk është e konfirmuar se ne foto është nëna apo ndonjë kujdestare e fëmijëve!

FactheckrKS ka gjetur duke u keqpërdor ketë foto (për pëlqime, audience, mashtrim për klikime etj) nga viti 2017.

Me 23 Shtatore 2017 postohen në faqen Lajme Javore në rrjetin social Facebook

Burimi Facebook Screenshot 18/07/2021 11: 20

Me 28 Maj 2018 postohet ne faqen Kronika e ZeZe në rrjetin social Facebook

Burimi Facebook Screenshot 18/07/2021 11: 20

Me 16 Dhjetor 2018 postohet në faqen Gazeta Korrekte në rrjetin social Facebook

Burimi Facebook Screenshot 18/07/2021 11: 20

Me 3 Maj 2021 postohe në faqen Tik Tok Shqip në rrjetin social Facebook

Burimi Facebook Screenshot 18/07/2021 11: 20

Dhe së fudmi, me 13 Korrik 2021, publikohet nga media (FAKE) GAZETA99 dhe postohet në rrjetin social Facebook nga faqja

Burimi Facebook Screenshot 18/07/2021 11: 20

dhe nga grupet

Burimi Facebook Screenshot 18/07/2021 11: 20
Burimi Facebook Screenshot 18/07/2021 11: 20
Burimi Facebook Screenshot 18/07/2021 11: 20
Burimi Facebook Screenshot 18/07/2021 11: 20
Burimi Facebook Screenshot 18/07/2021 11: 20

Foton e gjejmë të publikuar në Pinterest

Burimi Pinterest Desktop Screenshot 18/07/2021 11: 20

IMPAKTI: 1 MEDIA (FAKE), 5 FAQE, 3 GRUPE, 9 438 NDËRVEPRIME, 30 SHPËRNDARJE

AUDIENCA ; 1 330 544

Burimi; Pinterest

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *