Nuk është e vërtet se “Ndahen ndihmë nga 300 Euro për secilën familja që ka 2 ose më shumë fëmijë.

Lajmi mashtrues, është identifikuar dhe me par nga FactCheckerKS.

Ky lajm i rreme, është ripërpunim i lajmi të 3 qershorit 2020

“Kancelarja gjermane Angela Merkel thotë se partitë qeverisëse kanë rënë dakord për një paketë stimuluese prej 130 miliardë eurosh për të ndihmuar në ringjalljen e ekonomisë së prekur nga virusi.

Ku masat përfshijnë uljen e përkohshme të taksës së vlerës së shtuar nga 19% në 16%, duke siguruar familjet me 300 € shtesë për fëmijë dhe dyfishimin e një zbritje të mbështetur nga qeveria për blerjet e makinave elektrike.”

Lajmi na paraqitet në forma te ndryshme si CLICKABIT – mashtrim për klikime apo FAKE NEWS, ne te gjitha rastet objektivi është PËRFITIMI dhe jo INFORMIMI.

Lajmi është publikuar TODAYNEWS77 dhe postuar nga

Në total nga paraqitja e ketij lajmi mashtrues

IMPAKTI: 6 MEDIA, 22 POSTIME, 807 NDËRVEPRIME

AUDIENCA: 1 055 727

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *