Lajmi “Hoxhaj: Albin ahmaki ne ti len budallakit se na prishi me Amerikën” i publikuar nga Gazeta Arbëria është titull i rremë dhe mashtrim për klikime.

Ajo se çka titulli pretendon nuk është deklaratë me shkrim e Deputetit Enver Hoxhaj nga Partia Demokratike e Kosovës.

Lajmi në brendi citon një status të Enver Hoxhaj në llogarinë e tij zyrtare në rrjetin social Facebook të datës 21 Qershor 2021 rreth dialogut Kosovë-Serbi.

I njejti lajm është shpërndarë edhe në këto faqe në rrjetin social Facebook:

Albin Kurti Kryeministri im

Shkurteshqip.net

Burim: Enver Hoxhaj (profili zyrtar Facebook)

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *