Nuk është e vërtet se Presidenti Biden e ka futur në listë te zeze Kosovën apo Kryeministrin Kurti!

Fakt është sePresidenti i SHBA-së, Joe Biden ka zgjeruar fushëveprimin e aktit për bllokimin e pronës së personave që kërcënojnë përpjekjet stabilizuese në Ballkanin Perëndimor.

Është i njohur fakti se figura te njohur politike nga Kosova kanë qen dhe janë në “listën e zeze” te SHBA-ve nga viti 2001.

Lajmi i rremë është publikuar nga NEWS96POST me datën 8 Qershor 2021, dhe gjer me 15 Korrik 2021 është postuar 11 herë në 3 faqe/grup në rrjetin social Facebook!

Lajmi është postuar nga Express Gazeta, ARENA DARDANE dhe Gazeta Shqip!

Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 18:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 18:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 18:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 18:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 18:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 18:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 18:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 18:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 18:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 18:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 18:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 18:00

Burimet; Telegrafi, OFAC

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *