Nuk është e vërtetë se shkrimtari dhe analisti Halil Matoshi ka deklaruar “Hiqne Skënderbeun Nga Sheshi, Ai Nuk Është Kosovar”.

Matoshi për FactheckerKS deklaron se ky është FAKE NEWS që është duke qarkulluar se “pese vite sillet nëpër internet”. Gjersa për figurën kombëtare -SKENDERBEUN deklarohet se i ka dedikuar shumë poezi.

FactCheckerKS ka gjetur të publikuar së pari me  9 Shtatorë 2016 në forumin e medias (FAKE) FORUMI VIRTUAL postuar nga “Legjenda Tetove” në ora 18:24.

Me 30 Maj 2017 i njëjti lajmë publikohet nga ALBINFO dhe postohet në rrjetin social nga

  • Dubsmash Shqip

Me 16 Shkurt 2018 lajmi i rremë publikohet nga KOHA ISLAME duke involvuar dhe gazetaren Arbana Xharra.

““Shqiptarë, please: Na lini rahat ne lirine tone!”, janë fjalë me të cilat e ka shprehur irritimin nga shqiptarët e Shqipërisë, analisti kosovar Halil Matoshi dhe gazetarja Xharra.” – raporton KOHA ISLAME.

Me 19 Tetor 2018 ky lajm publikohet nga BARCA SHQIP.

Lajmi rikthehet në vitin 2021 dhe atë me 23 Qershor 2021 ku publikohet nga mediat (FAKE) TMENEWS24HR dhe GAZETA SHQIPE gjersa me 24 Qershor postohet në rrjetin social Facebook nga

Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 16:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 16:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 16:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 16:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 16:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 16:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 16:00

Me 1 Korrik 2021 lajmi publikohet nga FJALET (BIJAT E SODIT) dhe AB24NEWS (Online) dhe postuar në rrjetin socialë Facebook nga

Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 16:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 16:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 16:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 16:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 16:00
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 16:00

Së fundmi me 14 Korrik 2021 nga publikohet VMAGAZINELITE dhe është postuar në rrjetin socialë Facebook nga

Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 16:00
  • Lajme Lajme Lajme ✅
Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 16:00

dhe nga faqja Gazeta Plus

Burimi Facebook Screenshot 15/07/2021 16:00

IMPAKTI: 9 MEDIA (FAKE), 18 POSTIME, 831 NDËRVEPRIME, 827 KOMENTE, 7 SHPËRNDARJE

AUDIENCA: 1 033 709

Burimi; Halil Matoshi – faqja zyrtare në rrjetin social Facebook, Gazeta Letrare

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *