Nuk është e vërtet se Angela Merkel ka deklaruar “Kam dëshirë që te shoh një Shqipëri ashtu siç e ka krijuar Zoti të bashkuar!”.

Ky lajm është i rrejshme në titull dhe përmbajtje. I cili është duke qarkulluar ne mediat (fake) nga 19 Tetori 2019.

FakctcheckerKS ka gjetuar se ky lajm i rremë është publikuar me 19 Tetor 2020 nga media NEWSDALY25 dhe është postuar në rrjetin social Facebook nga faqet

Burimi Facebook Screenshot 14/07/2021 14:10
Burimi Facebook Screenshot 14/07/2021 14:10

Më pastaj ketë lajm të rremë  e hasim të publikuar me 11 Dhjetor 2020 nga media SPECIALJA dhe është postuar në rrjetin social Facebook nga faqja

Burimi Facebook Screenshot 14/07/2021 14:10

Me 24 Dhjetor 2020 nga media THEINFOUPDATE dhe është postuar në rrjetin social Facebook nga faqet

Burimi Facebook Screenshot 14/07/2021 14:10
Burimi Facebook Screenshot 14/07/2021 14:10
Burimi Facebook Screenshot 14/07/2021 14:10
Burimi Facebook Screenshot 14/07/2021 14:10

Me 24 Dhjetor 2020 nga media FAKTEPRESS dhe është postuar në rrjetin social Facebook nga faqet

Burimi Facebook Screenshot 14/07/2021 14:10
Burimi Facebook Screenshot 14/07/2021 14:10
Burimi Facebook Screenshot 14/07/2021 14:10

Ketë laj të rremë e hasim të publikuar në fillim të vitit 2021 saktësisht me 17 Janar nga media  DDC24NEWS dhe është postuar në rrjetin social Facebook nga

Burimi Facebook Screenshot 14/07/2021 14:10

Dhe se fundmi sot, me 14 Gusht 2021, postohet si lajm aktual nga mediat

REDKOALA dhe është postuar në rrjetin social Facebook nga

Burimi Facebook Screenshot 14/07/2021 14:10
Burimi Facebook Screenshot 14/07/2021 14:10

nga media GAZET1 dhe është postuar në rrjetin social Facebook nga

Burimi Facebook Screenshot 14/07/2021 14:10
Burimi Facebook Screenshot 14/07/2021 14:10
Burimi Facebook Screenshot 14/07/2021 14:10
  • • abc News Shqip •
Burimi Facebook Screenshot 14/07/2021 14:10
Burimi Facebook Screenshot 14/07/2021 14:10

Me datën 5 Korrik 2021 shënohet prononcimi i fundit për regjionin e ballkanit

“Kancelarja gjermane, Angela Merkel tha se ajo i sheh të gjashtë shtetet e Ballkanit Perëndimor si anëtare të ardhshme të Bashkimit Evropian, për “arsye gjeostrategjike”.” – raporton Radio Evropa e Lirë.

IMPAKTI: 6 MEDIA (FAKE), 25 POSTIME, NDËRVEPRIME 870, SHPËRNDARJE 52

AUDIENCA: 2 011 868

Burimi: Radio Evropa e Lirë, BBC, Reuters, DW

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *