Lajmi është publikua nga MEDIAT (fake) READKOALA dhe postuar në rrjetin social Facebook nga

REVISTASHQIPTARE dhe postuar në rrjetin social Facebook nga;

IMPAKTI: 2 MEDIA (Fake), 5 POSTIME 157 NDËRVEPRIME , 1 SHPËRNDARJE

AUDIENCA: 756,959

Burimi: Indeksonline

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *