Nuk ka asnjë lajm të madh nga “Ambasadori Kosnett”.

Titulli i lajmit “Ambasadori Kosnett Jep Lajmin E Madh Për Popullin E Kosovës Dhe Kosovën !!” i publikuar nga Media (FAKE) ONLINESPANA.COM i publikuar sot me date 07/11/2021, është mashtrim për klikime – CLICKBAIT.

Ky lajm CLICKBAIT është postuar në rrjetin social Facebook nga faqja

Gazeta Sot

dhe Aktualet e ditës

Lexuesi e kupton se nuk ka “LAJM TË MADH” pasi te klikojnë dhe lexojnë lajmin e plot.

Lajmi i publikuar

Ne mbesim te angazhuar per te ndihmuar qeverine e ardhshme për te qene te suksesshëm dhe per te siguruar vendin e saj si nje partner i barabarte ne Evrope dhe brenda komunitetit ndërkombëtar. Diskutimet e sotme u fokusuan ne investimet dhe shpërndarjen e energjise, perfshire edhe opsionet e ripërtrirjes dhe qendrueshmerisë qe do te nxís rrítjen ekonomike te Kosoves ne te ardhmen, tha Kosnett.”

Mediat vendore dhe ndërkombëtare kanë raportuar mbi takimin e Ambasadorit Kosnet dhe Albin Kurtit të mbajtur te enjten me datën 18 Mars 2021.

Lajmi i raportuar nga mediat ;

“Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Philipp Kosnett, ka njoftuar se ka zhvilluar këtë të enjte një takim me Kryetarin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti.

Ai ka thënë se ky takim është zhvilluar në kuadër të serive të diskutimeve rreth prioriteteve të përbashkëta Kosovë-SHBA, transmeton KlanKosova.tv.

“Ne mbesim të përkushtuar për ta ndihmuar qeverinë e re që të ketë sukses dhe të përparojë si një partner i barabartë në Evropë dhe me bashkësinë ndërkombëtare”, është shprehur Kosnett.

“Diskutimet e sotme ishin me fokus në investimet në energji dhe diversifikimin, përfshirë opsionet e qëndrueshme dhe të rinovueshme që do ta çonin Kosovën në të ardhmen drejt rritjes ekonomike”.

Lajmi i publikuar sot, jo vetëm që është mashtrim për klikime por dhe lajm i vjetër.

Ku lajm është publikuar dhe më parë nga e njëjta Media (FAKE), dhe është postuar në rrjetin social Facebook nga

Burimi Facebook Screenshot 11/07/2021 22:30
Burimi Facebook Screenshot 11/07/2021 22:30
Burimi Facebook Screenshot 11/07/2021 22:30
Burimi Facebook Screenshot 11/07/2021 22:30

por është publikuar dhe nga mediat (FAKE) tjera;

Dhe është postuar ne rrjetin social Facebook nga këto faqe;

Burimi Facebook Screenshot 11/07/2021 22:30
Burimi Facebook Screenshot 11/07/2021 22:30
Burimi Facebook Screenshot 11/07/2021 22:30
Burimi Facebook Screenshot 11/07/2021 22:30
Burimi Facebook Screenshot 11/07/2021 22:30
Burimi Facebook Screenshot 11/07/2021 22:30
Burimi Facebook Screenshot 11/07/2021 22:30
Burimi Facebook Screenshot 11/07/2021 22:30
Burimi Facebook Screenshot 11/07/2021 22:30
Burimi Facebook Screenshot 11/07/2021 22:30
Burimi Facebook Screenshot 11/07/2021 22:30

IMPAKTI: 5 MEDIA (Fake), 23 POSTIME (Disa postime janë larguar), 1 598 NDËRVEPRIME , 10 SHPËRNDARJE

AUDIENCA: 2,966,488

Burimet ; Top News, Klan Kosova

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *