Edhe pse në titull të lajmit premtohen pamje se si “shtëpitë fluturuan nga vendi”, në lajm “PAMJET” mungojnë.

Lexuesi mashtrohet që të klikoj për të shikuar pamjet, te cilat nuk ofrohen!

Fakt është se me 12 Prill 2021 televizioni australian 7NEWS Australia ka raportuar se

“Kulmet janë çarë nga shtëpitë dhe pemët dhe linjat e energjisë janë prishur, ndërsa Cikloni Tropikal Seroja u thye në Australinë Perëndimore brenda natës”

Dhe e kanë shoqëruar me pamje (VIDEO)

Burimi YouTube 7NEWS Australia

Lajmi është publikuar nga Media (FAKE) FAKTIUK (BLUE TV) dhe është postuar ne rrjetin social Facebook nga këto faqe;

Burimi Facebook Screenshot 10/07/2021 18:18
Burimi Facebook Screenshot 10/07/2021 18:18
Burimi Facebook Screenshot 10/07/2021 18:18
Burimi Facebook Screenshot 10/07/2021 18:18
Burimi Facebook Screenshot 10/07/2021 18:18
Burimi Facebook Screenshot 10/07/2021 18:18
Burimi Facebook Screenshot 10/07/2021 18:18

IMPAKTI: 1 MEDIA (Fake), 8 POSTIME, 119 Ndërveprime, 2 Shpërndarje
AUDIENCA: 1,265,480

Burimi; 7NEWS Australia

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *