Nuk është e vërtetë se Ali  Ahmeti ka deklaruar  “Albin Kurti është produket serb, nuk i duhet Kosovës.”

Lajmi i referohet Intervistës se Ali Ahmeti dhënë për TV ORA

“Në intervisten e dhënë për televizionin shqiptar ‘ORA’, Ali Ahemti ka krittikuar liderin e Vetëvendosjes, Albin Kurtin. Ahmeti tha se Albini është produket serb dhe nuk i duhet Kosoves.

‘Kurti është produket serb që punon dhe vepron në Kosovë për interesa të Serbis, dmth Albini merrë porosi nga Vuciq për popullin e Kosovës”

Është e vërtet se Ali Ahmeti ka dhënë intervistë për TV ORA me 17 Nëntor 2020, por ne interviste e gjate 1 ore e 16 minuta, z. Ahmeti nuk en nje deklartae te tille.

Intervistën e plote mund ta ndiqni këtu

Burimi YouTube RTV Ora

Ky lajm i rrejshme është publikuar se fundmi nga Media (FAKE) KONAKUSHQIPTARE dhe është postuar në rrjetin social FACEBOOK nga

Burimi Facebook Screenshot 10?07/2021 22:22

Ky lajm i rrejshëm eshte duke qarkulluar nga nga 14 Dhjetori 2020, ku per her te pare eshte publikuar nga media GJITHCKAFRESH dhe shpërndarë në rrjetin social Facebook nga Faqja

Burimi Facebook Screenshot 10?07/2021 22:22

Lajmi i rrejshme më pastaj publikohet me 12 Janar 2021 nga Mediat (FAKE) TNEINFOTIMES, me 22 Janar 2021 nga MINISTRIAELAJMEVE, me 13 Mars 2021 nga NEWS75POST, dhe me 25 maj 2021 nga SPECIALJA.

Lajmi i postuar me datën 12 dhe 22 Janar 2021 është larguar nga Facebook nga postuesit, gjersa lajmi e ne datën e me vonshme është shpërndarë në rrjetin social Facebook nga këto faqe;

Burimi Facebook Screenshot 10?07/2021 22:22
Burimi Facebook Screenshot 10?07/2021 22:22
Burimi Facebook Screenshot 10?07/2021 22:22

IMPAKTI: 6 MEDIA (FAKE), 5 POSTIME, 1 627 NDËRVEPRIME, 26 SHPËRNDARJE

AUDIENCA: 1 011 629

Burimi; RTV Ora

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *