Lajmi “Valon Syla: Me nejtë me Albinin, unë ia ndërroj mendjen atij kastraveci” i publikuar nga Ana e Ndritur është lajm i rremë.

Gazetari Valon Syla për FactCheckerKS e ka mohuar një gjë të tillë duke thënë se është një fake news.

“Fake News, unë nuk kam deklaruar një gjë të tillë” ka thënë Syla.

FactCheckerKS raporton vazhdimisht lajme të rreme nga faqja Ana e Ndritur ku për target dezinformimi ka lexuesin kosovar.

Kjo faqe është krijuar me 10 Tetor 2017 dhe menaxhohet nga tre (3) persona me vendndodhje në Kosovë. Emri i faqes është ndërruar pesë (5) herë dhe ka arritë të mbledh mbi 106.000 pelqime dhe ndjekës.

Burim: Valon Syla (Rrjeti Social Facebook)

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *