Lajmi “Fëmijët E Albin Kurtit Do Të Tu rpërohen Nga Babai I Tij ‘Tr adhëtar’” i publikuar nga Gazeta Arbëria është lajm i rremë.

Nuk është e vërtetë se Endrit Thaçi, djali i Ish-Presidentit Hashim Thaçi, të këtë deklaruar një gjë të tillë.

Ky lajm publikohet vazhdimisht nga shumë website dhe faqe të ndryshme në rrjetin social Facebook me ç’rast FactCheckerKS vazhdimisht ka raportuar këto lajme.

Ky lajm është shpërndarë edhe nga këto faqe në rrejtin social Facebook:

Publikos

Ana e Ndritur

FactCheckerKS ka konstatuar se Endrit Thaçi është target i lajmeve të rreme.

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *