Lajmi “UP-ja e largon nga puna deputetin e PDK-së Ardian Kastrati” i publikuar (këtu) është lajm jo plotësisht i saktë dhe i cilësuar si mashtrim për klikime ku teksti me titullin nuk kanë lidhshmëri.

Ardian Kastrati Profesor në Departamentin e Shkencës Politike në Universitetin e Prishtinës është pezulluar nga puna e profesorit si shkak që është edhe deputet në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Por Deputeti Kastrati nuk është i vetmi ku janë edhe 10 deputetë të tjerë që i u është pezulluar puna si profesor nga Universiteti i Prishtinës.

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *