FAKE MEDIA prodhon FAKE NEWS!

Lajmi „Dardan Gashi: “Dardan Gashi : Albini Osht Si Millosheviqi Sen Sndryshon?” – FAKE NEWS

Nuk është e vërtete se Dardan Gashi Ka bere një deklarate të tillë!

Fakt është se Dardan Gashi ka deklaruar;

“Mënyra se si Kurti iu ka përgjigj institucioneve, e ka formulu ndryshe këtë çështje. Institucionet e shtetit duhet ta ndjekin vullnetin e popullit. Na po e marrim popullin dhe ju themi institucioneve që vendos çka thotë populli. E di një prijës më herët, Millosheviqi thoshte (citon një deklaratë serbisht), ka thënë Gashi në një debat.

“Nëse shkojmë kështu, kemi me pas problem me pas ligjshmëri në këtë vend. Prandaj edhe ekziston ligji e Kushtetuta”.

Dardan Gashi e ka krahasuar një deklaratë të kreut të VV-së, Albin Kurti me atë të Sllobodan Millosheviqit.

Ai këtë krahasim e ka bërë me deklaratën e Kurtit pas vendimit se nuk mund të garojë për deputetë, e ku tha se do të ndjek vullnetin e popullit. (21 Janar 2021)

Por, e asnjë rast nuk ka deklaruar se ”Albin Kurti është kopje e Millosheviqit” dmth ‘Pis’ ma tmadh se ai nuk ka“

Ky lajm i rremë është publikuar nga;

Gazeta Kanuni

Gazeta Arbëria

Burimi; Syri.net Kosova

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *