Nuk është e vërtetë se armatimi i paraqitur në foto tregon” ç’farë armatimi sjell Amerika në Shqipëri”

Kjo RRENË është duke qarkulluar nga 9 Shkurti 2021 , është ripostuar 12 here nga tri faqe te ndryshme ne rrjetin social Facebok, ka marr gjithsejtë 4 781 ndërveprime dhe është shpërndarë 119!

Foto në te vërtet paraqet;

“Dhjetëra automjete luftarake të këmbësorisë Bradley M2A3 të reja nga fabrika mbërritën më 12 tetor 2011 në Portin e Pusan, Kore, të detyruar të zëvendësonin modelet e vjetra në Stoqet e Paravendosura të Ushtrisë – 4 objekte në Camp Carroll, Kore. Drejtuar nga Komanda së 403-të e Mbështetjes së Ushtrisë … (Kredia e Fotos: Ushtria Amerikane).

Lajmi është publikuar nga Gazeta Publiciteti dhe është shpërndarë 12 here nga tri faqe ne rrjetin social Facebook;

Gazeta 7

Service Lajme

Gazeta 7

Gazeta 7

Gazeta 7

Service Lajme

Service Lajme

Receta Gatimi Gazeta Shqiptare

Gazeta 7

Receta Gatimi Gazeta Shqiptare

Receta Gatimi Gazeta Shqiptare

Receta Gatimi Gazeta Shqiptare

Burimi; New Bradleys add punch to pre-positioned stocks in Korea

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *