Pretendimet se dokumenti i publikuar dëshmon se Ilir Mirena Paguhet Nga Rusia Për Të Bërë Propagandë Kundër Qeverisë Kurti 2 nuk është i vërtet – FAKE NEWS

Lajmi është publikuar nga “Realiteti” dhe është shpërnda gjashtë herë në rrjetin social Faecobook duke marr më shume se 1 348  reagime të lexuesve.

Dokumenti i publikuar është formular transferimit të parave.

Te dhënat e dërguesit  janë mbuluar pjesërisht , gjersa te dhënat e pranuesit janë edituar me Photoshop.

Dokumenti është edituar me Adobe Photoshop CC 2019 (Windows) në ora 11;18 me datën 17 Prill 2017.

Burimi ; Realiteti , Drive

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *