“Pas keqpordorimit te detyres arrestohet Hoti” – CLIKBAIT

Lajmi “Pas keqpordorimit te detyres arrestohet Hoti” i publikuar në “Promakale” dhe shperndar ne katër faqe ne rrjetin social Facebook është mashtrim për Klikime – CLICKBAIT.

Është e vërtetë se është arrestuar pulmologu Ibrahim Hoti i cili nuk i dha shërbime pacientit në Podujevë, mbiemri i pulmologut, foto dhe përdorimi tekstit “keqpordorimit te detyrë” i është shfrytëzuar si karrem për klikime.  Lexuesi bazur në titullin, dhe foton, do mendoj është arrestuar Avdullah Hoti ish-kryeministri i Qeveris se Kosovës.      

Burimet: Gazeta Shneta, Promakale

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *