Lajmi “URIME PRESIDENTE // Sot u Dha LAJM I MADH Për Vjosa Osmanin Që ‘Dridhi’ Botën…”  i publikuar nga “Radioa Vesa” dhe i shpërndarë nga “Lajme Ditore Shqip” në rrjetin social Facebook është mashtrim për KLIKIME-CLICKABIT.

Nuk ka asnjë lajme që “Dridhi” boten, ketë do ta kuptoni pasi te keni klikuar për të lexuar lajmin e plotë. Brenda në tekst mund te lexoni se si Shefi i Kabinetit te Presidentes Vjosa Osmani ka shpërnda disa nga tituj e shtypit botërorë.

Burim; “Radioa Vesa”, “Lajme Ditore Shqip”

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *