Lajmi “URIME PRESIDENTE // Sot u Dha LAJM I MADH Për Vjosa Osmanin Që ‘Dridhi’ Botën…”  i publikuar nga “The info update” dhe i shpërndarë trembëdhjetë herë në rrjetin social Facebook nga Faqet

·       Gazeta Rozë

·       Artistet Shqiptare

·       ARENA DARDANE

është mashtrim për KLIKIME-CLICKABIT.

Nuk ka asnjë lajme që “tronditit” boten, ketë do ta kuptoni pasi te keni klikuar për të lexuar lajmin e plotë.

Burimi; Gazeta Rozë, Artistet Shqiptare, ARENA DARDANE

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *