Nuk është e vërtetë se ish-Presidentja e Kroacisë Kolinda Grabar-Kitarović, ka bërë një postim në rrjetin social në Facebook ku në fotografinë e bashkangjitur Kosova është pjesë e Serbisë-FAKE NEWS.

Fakt është  znj. Kolinda Grabar-Kitarović  ka qen Presidente e Kroacisë nga viti 2015-2020. Por, nga viti 2020 President i Kroacisë është Zoran Milanoviç.

Lajmi i rremë është publikuar në webportalin Worldnetpres dhe shpërndarë në rrjetin social Facebook nga Faqja Artistet Shqiptare.

Burimi; Kolinda Grabar-Kitarović, Presidenca e Kroacisë

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *