Një link i cili është duke qarkulluar në rrjetin e komunikimit WhatsApp është mashtrim i radhës ndaj përdoruesve kosovar të këtij rrjeti.

Mashtimi është lojë shpërblyese kinse nga brendi NIKE ku kërkon të iu përgjigjeni disa pyetjeve si: gjinia, grup mosha, pelqyeshmëria ndaj shërbimeve të brendit NIKE si dhe cilin aplikacioni përdorni për bisedë

dhe në fund të fitoni një shpërblim e që janë Smartphone të modeleve të fundit.

Për të bërë mashtrimin sa me bindës kanë krijur profile për të komentuar.

FactCheckerKS deri me tani ka raportuar me dhjetra mashtrime online të ngjashme në rrjetin e komunikimit WhatsApp që për target mashtrimi kanë shoqërinë kosovare.

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *