Lajmi i raportuar nga “newsb99.com” me titull “Shtëpia lu ksoze e Vjosa Osmanit në Marigona Hill, vlera e saj do të ju tr onditë!”, është CLICKBAIT.

Ky lajm është postuar nga “Facebook”-u me emrin “Publikos”.

Në brendi të këtij lajmi është paraqitur një fotografi e improvizuara që aludohet në planin e shtëpisë së Osmanit, e në  të cilën e ka ku shihet një hapësire banimi me shtëpi.

Lajmi u publikua dhe nga:

jamunarkhobor.com

rtn24news.com

todaynews35.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *