Faqja “Daily events” në rrjetin social në “Facebook”, është mashtruese dhe aludon në dhënien e 200 dhuratave duke filluar nga shumë prej 2 mijë eurosh e deri tek më e madhja prej 8 mijë eurosh.

Kjo faqe është mashtruese dhe thirret në emrin e miliarderit të njohur kosovar Behxhet Pacollit.

Kjo faqe posedon 6624 followers dhe 5699 like, ndërkaq në postimin e fundit të cilin e ka verifikuar “FactChecker”, janë lajthitur 222 përdorues të “Facebook”-ut në intervalin kohor prej dy orësh.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *