Postimi “Albin Kurti Agjent Sërbë, ja e vërteta!” i shpërndarë në rrjetin social Facebook nga grupe dhe profile të ndryshme është postim i rremë dhe propagandues nga njerëz të caktuar ndaj liderit të Lëvizjes Vetëvendosje.

Fotografia e shpërndarë në Facebook që për target dezinformimi kanë shoqërinë kosovare është fotomontazh.

Në foton e vërtetë apo orgjinale është Gjenerali Vladimir Lazareviç (I dënuar për krime lufte me 14 vite burg) së bashku me Vojislav Kostunica Ish-Kryeministër i Serbisë në një takim në Beograd i cili është mbajtur me datën 28 Janar 2005.

Make for Minds
GettyImages

Fotografia është fotomontazh në vend të Gjeneralit Vladimir Lazareviç është vendosur fotografia apo imazhi i liderit të Levizjes Vetëvendosje, Albin Kurti.

Burim: Getty Images, Made for minds (Artikull: Serbi: Një kriminel lufte si docent)

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *