Lajmi i raportuar në “neës76daily.com” me titull “Lamtumirë’ Beqari / Artisti I Mirënjohur Shqiptar M Artohet Në Moshën 67 Vjeqare” dhe i postuar nga “Facebook”-u me emrin “Mërgimtarët”, është CLICKBAIT apo mashtrim për klikime.

Me të klikuar në brendi të këtij lajmi, s’do të gjeni asgjë të vërtet rreth gjendjes statusor të aktorit kosovar DibranTahiri.

“Aktori i mirënjohur shqiptar i cili më së shumti arriti famën e tij me serialin “Familja Moderne” ka mbushur fiks 67 vite me 23 Sht ator të këtij viti. Ai gjithmonë mbajti fshehur jetën e tij private dhe asnjëher nuk d eklaroi se cila ishte arsyeja që nuk ishte martuar deri më sot.

Aktori i mirënjohur shqiptar i cili më së shumti arriti famën e tij me serialin “Familja Moderne” ka mbushur fiks 67 vite me 23 Sht ator të këtij viti.Ai gjithmonë mbajti fshehur jetën e tij private dhe asnjëher nuk d eklaroi se cila ishte arsyeja që nuk ishte martuar deri më sot”, shënohet në brendi të këtij teksti.

Dhe e tërë brendia e tekstit është fund e krye i sajuar dhe s ‘ofron asnjë fakt siç aludohet në titull, pos që ka tendencë mashtrimi për klikime.

Mediet dhe faqet e “Facebook”, të cilat e postuan këtë lajm janë:

realiteti24”  i shpërndarë parmës faqes në “Facebook” “Lajme nonStop”.

fjalet.com” i shpërndarë parmës faqes në “Facebook” “Bijat e Sodit” .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *