Video e postuar “Korona Virusi me dhune po i fusin ne spital pastaj po i mbysin” nga Faqja Shqipëri O Nënë nuk paraqet futjen e personave me dhunë në spital për ti mbytur më pastaj.

Video është  e postuar në kanalin e 大紀元新聞網 – Epoch Times me Titull “群穿著防護服的人 抓走一家拒絕被隔離的人家| 大紀元新聞” më datën 5 Shkurt 2020 në YouTube paraqet, dhe paraqet  “Një grup njerëzish me veshje mbrojtëse arrestuan një familje e cila nuk pranoi të vihej në karantinë”!

Kjo video është shpërndarë në shume vende te botes ne gjuhë të ndryshme, duke paraqitur arrestimin e një familje e cila kishte refuzuar te karantinohej pasi ishin infektuar me koronavirusin e ri SarsCov2 i cila ka shkaktuar Pandemin Covid 19.

Kjo video me përshkrime të RREME në gjuhë të ndryshme ,ka nxitur dhe shpërndarë panik nga shkurti 2020 ne rrjete sociale.

Burime; 大紀元新聞網, Shqipëri O Nënë,

La police Chinoise contraint une famille à la mise en quarantaine des coronavirus

Çin’de koronavirüs şüphesi ile insanlar karantina bölgelerine zorla taşınıyor

Chinese Police Force Family Into Coronavirus Quarantine

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *