Lajmi “Jeo Biden: Kosova Ne Kete Situat Ka Nevoj Per Albin Kurtin Kryeminister Vetem Ai E Con Kosoven Te Para” nga Online nuk është lajm i vërtetë.

Ajo se çka thuhet në lajm nuk është e vërtetë se Joe Biden të këtë deklaruar dhe te këtë shprehur ndonjë simpati për liderin e Levizjes Vetëvendosje.

Me ç’rast lajmi nuk është i vërtetë dhe dezinformon lexuesit kosovar në Facebook.

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *